Elpusztult Michael Jackson Thriller nevű tigrise, amely a popsztár életében a Neverland birtok lakója volt.
A 13 esztendős, 170 kilós állat Tippi Hedren színésznő és állatvédő kaliforniai állatmenhelyén múlt ki szerdán tüdőrák következtében. Az állatot felboncolták, majd elhamvasztották. A menhely dolgozói később privát búcsúztatás keretében temetik el az állat maradványait a telepnek erre a célra fenntartott részén.


Fotó: Sodahead.com

Thriller fivérével, Sabuval 1998. november 20-án született, és 2006. május 4-éig élt Michael Jackson birtokán. Amikor a sztár elhagyta Neverlandet, állatorvosa felkérte Hedrent, hogy adjon helyet a nagymacskáknak a Los Anglestől 50 kilométerre fekvő menhelyén. A birtok egyéb állatait, a zsiráfokat, flamingókat, orángutánokat, elefántokat, valamint többtucatnyi hüllőt egyéb amerikai menhelyek fogadták be.

Fotó: Flickr.com

Hedren elmondta: a 2009-ben elhunyt Jackson gyakran emlegette állatait, de sohasem érdeklődött utánuk, és adománnyal sem járult hozzá menhelyi gondozásukhoz. Egy évvel a tigrisek megérkezése után Thrillerről és Saburól készült fotókat és pólókat küldtek Jackson gyerekeinek, de semmiféle választ nem kaptak – mondta el az adományokból fenntartott menhely vezetője.

(forrás: mno.hu)