Warning: strtotime(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/michaelj/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 56

Warning: date(): It is not safe to rely on the system's timezone settings. You are *required* to use the date.timezone setting or the date_default_timezone_set() function. In case you used any of those methods and you are still getting this warning, you most likely misspelled the timezone identifier. We selected the timezone 'UTC' for now, but please set date.timezone to select your timezone. in /home/michaelj/public_html/libraries/joomla/utilities/date.php on line 198

Kezdet: 2002.
Befejezés: -
Felperes: Dana Gross
Alperes: Ticketmaster, Madison Square Garden, World Events

2001. július 31-én Dana Gross 6 jegyet vett a szeptember 10-én megtartott jubileumi Michael Jackson koncertekre. Azonban csak a helyszínen szembesültek azzal, hogy az egyenként 100 dollárba kerülő jegyek olyan helyekre szólnak, ahonnan nem lehet rendesen látni a színpadot. A beadott vádíratokban Gross átveréssel vádolta meg a jegyeket árusító Ticketmastert, a Madison Square Garden menedzsmentjént, és a Jackson és David Gest producer által 50-50%-ban birtokolt World Events nevű céget.

A per alatt kiderült, hogy a szervezők is a helyszínen döbbentek rá arra, hogy a díszletek miatt néhány néző nehezebben lát rá a színpadra, mint ahogyan azt korábban számolták, vagy az eladott jegyeken jelezték volna. Az MSG munkatársai azonnal felajánlottak minden érintettnek egy jobb helyet vagy a jegy árának visszatérítését.

Néhányan állitólag azonban sem a pénz visszatérítéséről, sem a jobb ülőhelyekről nem tudtak semmit sem a helyszínen. Gross elsőként terelte jogi útra az ügyet, később azonban másokat is arra buzdított, hogy csatlakozzanak a kezdeményezéshez. Az ügynek weboldalt is indítottak a http://www.grosssettlement.com címen.

Arról, hogy a probléma hány nézőt érintett meglehetősen vegyes számok láttak napvilágot.

A vádlottak egy alkalommal megpróbálták érvényteleníteni az ügyet, végül azonban egy közvetítő segítségével megkezdődtek a tárgyalótermen kívüli megbeszélések. Ennek eredményeként 2007. január 11-én megállapodásra jutottak a felek. Nem csak Gross, de minden más panaszos ügyét megvizsgálták egy június 1-én tartott meghallgatáson.

Gross vs. Jackson - 2002