MichaelJackson.hu
Michael Jackson vezető védőügyvéde, Thomas Mesereau a héten Dallasban tartózkodik, ahol több előadáson is részt vesz. Mivel az ügyvéd életének legnagyobb ügyét a Pop Királya elleni gyermekmolesztálási per jelentette, nyílvánvalóan sokat kérdezik erről.
Mesereau elárulta, hogy az E! Entertainmenten bemutatott a pert feldolgozó TV műsor azon szereplője, aki őt játszotta még a per kezdete előtt felhívta, és meglehetősen furcsa kérdéseket tett fel neki. De hozzátette, hogy a műsort magát nem volt ideje nézni, mert nagyon elfoglalt volt, ugyanakkor az őt játszó színész parókája lehetett volna jobb is.
A sztár ügyvéd sokat kritizálta a sajtót, például kijelentette, hogy a média akkor sem tudja hitelesen átadni a tárgyalóteremben történteket, ha azt a televízión keresztül teszik. Ehhez minden egyes percet közvetíteni kellene, a nézőknek, pedig természetesen követni kellene. Valamint hozzátette, hogy a sajtó soha nem az igazságot keresni, hanem szórakoztatni akar, és a nézettség a legfontosabb a számára. Szerinte manapság két harc folyik, az egyik a tárgyalóteremben, a másik a sajtóban, azonban csak az egyiket kell megnyerni.
"Tény, hogy a Michael Jackson ügyben elvesztettük a sajtóval a harcot. De nyertünk, ahol nyernünk kellett, az esküdtek ítéletében."- jelentette ki Mesereau.

Mesereau beszél