MichaelJackson.hu
Roger Friedman, a FOXNews "Jackson szakértője" szerint, Michael Jackson jelenleg Londonban tartózkodik, azonban nincs egyedül. Vele van Thomas Mesereau ügyvéd, aki sikeresen védte meg a sztárt az ellene indított gyermekmolesztálási perben. Bahrain hercege, aki minden számlát fizet Jacksonnak. A sztár újra alkalmaztott szóvívője, Raymone Bain. Valamint három gyermeke, és azok nevelőnöje, Grace Mwamba.
Friedman azonban ennél is meglepőbbet állít. Információi szerint Jacksonnal van Joel Katz, atlantai zeneipari ügyvéd, és Antonio L.A. Reid, az Island/DeF Jam Records vezetője, amely jelenleg a világ legnagyobb zenekiadójának, a Universal Musicnak legsikeresebb leányvállalata.
Az információk szerint Katz és Reid fogja Jacksont új lemezszerződéshez juttatni a Universalnál! Ha ez valóra válik, akkor az új jótékonysági dal is a Universalnál jelenhet meg, amely jelenleg a legnagyobb zenekiadó cég a világon, és olyan sztárok tartoznak hozzá, mint Eminem, Jay-Z, Marian Carey, Bon Jovi és Beyonce, akik közül Jackson egyébként is többet megnyert a dalhoz.

Michael új kiadónál?