MichaelJackson.hu
Michael Jackson hivatalos szóvívője, Raymone K. Bain közleményt adott ki Michael Jackson londoni útjával kapcsolatban, amelyben először erősítik meg a sztár csapatából, hogy a Pop Király új jótékonysági dalának felvételeire érkezett az Egyesült Királyságba.
A jótékonysági dal címe valószínüleg "From The Bottom Of My Heart" lesz, és olyan sztárok működnek majd közre benne Jackson kérésére, mint Mariah Carey, Jay-Z, Beyonce, James Brown, Little Richard, Missy Elliott, Lenny Kravitz, R. Kelly, Lauryn Hill, Mary J. Blige és Snoop Dog. A kislemezen megjelenő dalt a 2SeasRecords adja majd ki a Universal Music Records segítségével, amelynek bevételeiből a Katrina hurrikán károsultjait segítik majd meg.
Áttekintő időrendi táblázat:
Június 13. - Jacksont felmentik az ellene indított gyermekmolesztálási perben. Néhány napo otthonában, családjával tölt, majd meglátogatja barátait, többek között Deepak Choprát San Diegoban.
Június 29. - Egy rövid párizsi üzleti tárgyalás után Jackson Bahrainbe utazik pihenni és feltöltődni, ahol elkészül róla az első kép felmentése óta.
Augusztus 20. - Jackson a Bahraintól 300 kilométerre lévő Dubaiba utazik, ahol több PR eseményen is részt vesz, megtekintve az ország több nevezetességét.
Szeptember 6. - A sztár szóvívője bejelenti, hogy Jackson jótékonysági dalt kíván kiadni a Katrina hurrikán károsultjainak megsegítésére.
Szeptember 12. - A sztár szóvívője bejelenti, hogy kik azok a sztárok, akik csatlakoztak Jacksonhoz a jótékonysági dal elkészítésében.
Szeptember 17. - Jackson első alkalommal kommunikál a sajtóval felmentése óta, az Associated Presstől ismert legendás Linda Deutschnak mesél új jótékonysági daláról.
Október 7. - Több forrás megerősíti, hogy Jackson Londonban van, a sztár még aznap megejti első teljesen publikus szereplését a Dorchester Hotel elött, ahonnan a Metropolis Studiohoz hajt, hogy folytassa a jótékonysági dalának munkálatait.
Október 8. - Jackson családjával a Victoria Theatherben megtekinti a "Billy Elliott" címü musicalt.
Október 9. - Jackson családjával meglátogatja a híres Madame Tussaud's viasz múzeumot.

Hivatalos közlemény: London