MichaelJackson.hu
Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Michael Jackson ügyvédei pár hete pert indítottak Marcel Avram ellen. A történet azonban nem ilyen egyszerü, derül ki a legújabb fejleményekből.
Avram és Jackson között egy egészen 1999-ig visszanyúló vita van. Az egyik fél, Avram azt állítja, hogy Jackson jogtalanul mondott le 2 koncertet, amiből kifolyólag ő jelentős károkat szenvedett, míg Jackson ennek természetesen az ellenkezőjét állítja.
Az első menetben Jackson javára ítélték meg az ügyet, azonban 2003. márciusában egy Santa Maria-i bíró Avramnak adott igazat, és 5.3 millió dollár megfizetésére kötelezte a sztárt. Jackson azonban élő fellépéseinek DVD-n való kiadásának jogait adta Avramnak a pénz helyett, csakhogy időközben kiderült, hogy ezek a jogok nem Jackson, hanem a Sony tulajdonában vannak, őket a Pop Király nem is ruházhatta át Avramra. A vita így tovább folytatódott.
Avram és ügyvéde október 24-ére kért egy újabb meghallgatást, amit megtámadva indított ellen pert Jackson. Az ellen per azonban nevetséges okokból kifolyólag elbukott. A sztár ügyvédeinek kb. 10.000 dollárt kellett volna befizetniük, amivel jelentősen megnőttek volna az esélyeika vitában, ezt azonban elmulasztották. Így a napokban a sztár keresetét elutasították, és valószínüsíthetően most egy sokkal komolyabb perben néz elébe, amiben csökkentek az esélyei.
Jackson ügyvédei azonban nem nyugodtak bele a helyzetbe, és újabb eljárást indítottak a meghallgatás ellen, amely sikerre vitelének esélyei kb. a nullával egyenlőek.
Amennyiben az Avram perben Jacksonnak nem sikerül kiegyeznie, úgy ismét a tárgyalóteremben találhatja magát...

Fejlemények az Avram ügyben