MichaelJackson.hu
Egyre jobban alakulnak a dolgok Michael Jackson számára. Júniusban felmentették az ellene indított perben, megugrottak a lemez eladásai, többet játszák dalait a rádiókban, kirugták Diane Dimondot, volt vádlója, Janet Arvizzo akár 7 évre is börtönbe kerülhet, valamint hamarosan új jótékonysági dalt ad ki. A sorban következő jó hír, hogy Ray Hultman, a Jackson per egyik volt eskdütje, aki utólag botrányos történeteiből próbált könyvet kiadni, valamint a Pop Királyát bűnösnek bemutatni, perbe keveredett saját kiadójával.
Hultman nem sokkal a per után jelentette be, hogy könyvet kíván kiadni a 4 hónapos tárgyalás alatt szerzett élményeiből. S, hogy az eladásokat máris bebiztosítsa, hihetetlen történetekkel állt elő. Például azt állította, hogy ő valójában bűnösnek tartotta Jacksont, s más esküdtek fenyegetőzései miatt szavazott ő is csak a teljes felmentésre.
Hultmannak ráadásul a többi esküdttel is meggyűlt a baja, megszakította mindenkivel a kapcsolatot, vad állításaival, pedig kivívta a többiek haragját.
Szerdán azonban Hultmant is utolérte a végzete, ugyanis pert indított kiadója, a Silver Creek Entertainment, és annak tulajdonosa, Larry Garrison ellen. A períratokban az áll, hogy Garrison félrevezette és kihasználta Hultmant, amiért a férfi szeretné felbontani szerződésüket.
Továbbá az is kiderült, hogy Hultman megsértette a törvényt, amikor június 28-án aláírt egy szerződést Garrisonnal, hiszen az ítélethírdetést követő 90 napban ettől tartózkodniuk kellett volna az esküdteknek.
A könyv társszerzője, Stacy Brown sem maradt ki a perből. Augusztus 19-én szivárgott ki az az információ, miszerint a "The Deliberator" címü könyv előszavát Brown egy Vanity Fair cikkből ollózta ki. Hultman azt állítja a períratokban, hogy ezzel ő és a könyve is negatív sajtót kapott.
Brown tegnap azt nyilatkozta, hogy a per nevetséges és soha még csak nem is beszélt Hultmannal. A plagizálás vádját továbbá elutasítja.
Akárhogyan is záródik a per, Hultmannak ezek után nehéz lesz új kiadót találnia, történetének értéke, pedig az idő múlásával csökken.

Perel a volt esküdt