MichaelJackson.hu
Bryan Michael Stoller rendező nemrég interjút adott, amiben beszélt a Michael Jacksonnal való kapcsolatáról.
Stoller elmesélte, hogy eredetileg két filmen kezdtek el dolgozni, a "Miss Cast Away"-on és a "They Cage The Animals At Night"-on. Az első már el is készült, Jackson epizódszerepet vállalt benne, mint "Agent MJ". Stoller most azt is elárulta, hogy a szerepre egy fax elküldésével kérte fel a Pop Királyát.
"Nem e-mailezünk. Nem hiszem, hogy egyáltalán tudja hogyan kell használni. Csak egy fax volt."- mondta Stoller a filmről, ami mostanában jelent meg DVD, korábban több fesztiválon volt látható, valamint bemutatták egy orosz televíziós csatornán is.
Stoller azt állítja, hogy Jackson jobban akar most filmet készíteni, mint zenét. 2002-ben kezdték meg a másik film, a "They Cage The Animals" előkészületeit, amelyet Mel Gibson cégével, az "Icon Productions"-al készítettek volna közösen.
"Elküldtem a forgatókönyvet Mel Gibson cégének, és Gibsonnak nagyon tetszett. Beszéltem Mellel, aki találkozni akart Michaellal. De végül soha nem találkoztak személyesen."- mesélte Stoller, aki hozzátette, hogy a film majdnem elkészült 2002-ben. Ami viszont friss információ, hogy Jackson állitólagosan nemrég szándékát fejezte ki arra, hogy perének lezárása után szeretné valóban elkészíteni a filmet.
A rendező Jackson felmentése után egy faxot küldött neki azonnal, amin egy mosolygó fej és egy felfelé mutató ujj volt látható.

Michael új filmje?