MichaelJackson.hu
Jermaine Dupri, a zeneipar egyik legismertebb alakja, és nem utolsósorban Janet Jackson udvarlója, ismét Michaelről beszélt.
"Ha ő lennél, akkor azonnal elmennék egy olyan műsorba, mint a TRL, és azt mondanám, hogy akárki-akármit akart mondani rólam, azt elmondhatta, de mostmár nem mondhattok semmit sem rólam, semmivel sem többet, mint ami történt."- nyilatkozta Dupri.
Más meghurcolt hírességek azonnal interjút adtak Barbara Waltersnek vagy Oprah Winfreynek, Dupri ennek ellenkezőjét tanácsolja Jacksonnak: "Nem kell ezt tennie, mert Michael nem tett semmi rosszat. Mindenki más csinált valami rosszat. Ő mi rosszat csinált? Miért kellene visszajönnie és sírnia?"
Jackson visszatérésével kapcsolatban Dupri azt állítja, hogy a Pop Királyának mágikus kisugárzása van: "Ha Michael Jackson most belépne ebbe a szobába, senki se tudná levenni róla a szemét. Amíg van erőd, addig nem semmisültél meg. Neki bárki fölött megvan ez az energiája. Ha annyira érdekes vagy, hogy az emebrek nem tudják levenni rólad a szemüket, akkor nincs az az Isten, hogy megsemmisültél volna."

Dupri: Michael nem tett semmi rosszat!