MichaelJackson.hu
A FOXNews "Jacksonos" szakértője, Roger Friedman szerint Michael Jackson második felesége, valamint két idősebb gyermekének anyja, Debbie Rowe 3 év után először találkozhatott a gyerekekkel. Friedman információi szerint a gyerekeket kb. 2 héttel ezelött Los Angelesbe szállították, ahol Prince és Paris újra láthatta édesanyját. A találkozóra, ahova elkisérte őket Grace Mwamba nevelőnő is, egy Beverly Hills-i hotelban került sor.
Friedman szerint Jacksonnak több problémája is lehet a Rowe-al való családjogi vitájában. Például az állitólagosan elkészült OK! Magazine-nak szánt interjú, amiben, ha a gyerekeket a sztár felhasználja, az a késöbbi meghallgatásokat alatt visszatetszést kelthet. Továbbá állitólag sem Rowe sem ügyvédje nem repdesett az örömtöl, amikor Jackson egyik ügyvédje pár napja azt állította, hogy a vita hamarosan véget ér.
Friedman szerint más érdekes dolgok is történtek a sztár "háza tájékán", szó szerint. Ugyanis az egyik volt esküdt, aki Jackson ártatlanságára szavazott állitólag szeretett volna bejutni Neverlandre, mintegy fizetségként, amit azonban tőle is megtagadtak, lévén a birtok több, mint 1 hónapja zárva tartja kapuit.

Rowe és a gyerekek találkozója?