MichaelJackson.hu
Stacey Brown újabb meglepő állítással állt elő. Azt állítja, hogy a két esküdttel, Elenaor Cook-al és Ray Hultmannal való beszélgetése alapján kiderült, visszaélések voltak a Michael Jackson elleni perben, amely késöbb befolyásolta az ítéletet.
Állításuk szerint az egyik esküdt be akart szivárogtatni egy tiltott videót a tárgyalóterembe, amelyen a Court TV-s, és a vádhoz közeli Nancy Grace és Diane Dimond volt látható. Az akciót állitólagosan egy rossz dugó meghiusította.
Cook továbbá azt állítja, hogy titokban kommunikált Katherine Jacksonnal, a sztár édeasanyjával, például kézjelekkel dícsérték egymás ruháját.
Hultman szerint az esküdtek között volt 3 olyan nő, akik Jackson rajongók voltak, és akik mindenféleképpen a sztár felmentésére szavaztak volna.
Brown azonban meglepő módon hozzátette: "Ha igazán úgy gondolták volna, hogy Michael Jackson bűnös, akkor megvolt a lehetőségük arra, hogy ezt a szavazatukban is megjelenítsék. Például megakaszthatták volna az esküdtek munkáját. Úgy gondolom, hogy csak el akarják adni a könyvüket."
Egy másik forrás szerint a 12 esküdtből 9 azonnal felmentette volna Jacksont, ha erre lehetőség lett volna.

Csalás az ítélet hozatalnál?