MichaelJackson.hu
Michael Jackson minden rosszindulatú vélemény ellenére, ma is meghatározó a zenei életben. Megannyi fiatal zenész utánozza vagy egyszerüen csak bálványozza őt.
Az elmúlt évek legnagyobb hazai zenei eseményén, az eddig két részt megért "Megasztár"-ban is több alkalommal felbukkant Jackson neve. A válogatásokon, és a verseny alatt is többen adtak elő dalokat a Pop Királyától.
Emlékezetes volt, hogy a Megasztár első részének végén a Heal The World-öt adták elő a versenyzők, amely dalt a közönség szavazatai alapján választottak ki. Az azóta sikeres Gáspár Laci egyik nagy kedvence szintén Jackson. A vele több alkalommal együtt dolgozó másik Megasztárosnak, Pápai Jocinak viszont egyenesen idolja a popkirály. Egy a TV2-n megjelent cikk szerint ez a közös pont volt az egyik, amiért a két zenész egymásra talált.
A második Megasztárban Tóth Gabi a Thriller, míg a végül győztes Caramell a Leave Me Alone-t adta elő, de nem volt hiány Jackson 5 dalokból sem. Caramell késöbb azt nyilatkozta, hogy Jackson nagy bálványa, és már az elénekelt daláért érdemes volt beneveznie.

Michael a Megasztárban