There are no translations available.

FAQ (GY.I.K - GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK)

Regisztrálás a honlapra
A honlap bizonyos szolgáltatásainak használatához regisztrálnod kell magadat (pl.: CHAT, Letöltések). A regisztráláshoz kattints ide. Először válaszd ki a két egymásra legjobban hasonlító képet, ezután értelemszerűen töltsd ki a kérdőívet, majd kattins a "Regisztrálj" gombra. A gomb megnyomása után kapsz egy levelet, amiben van egy aktiváló link. Erre linkre kattintva vagy bemásolva a böngészőbe aktiválod a felhasználói fiókod. Aktiválás után be tudsz majd lépni az oldalra.

Ha az oldalra regisztrálok, akkor ez hatással lesz a fórumon lévő felhasználómra/hozzászólásimra?
Nem lesz hatással, ugyanis az oldalra történő regisztráció független a fórum felhasználódtól és hozzászólásaidtól. Későbbiekben sem lesz összekötve. Nyugodtan regisztrálj, ha csak ez aggasztott :)

Community Builder (MichaelJackson.hu Közösségi Portál)
Automatikusan belekerülsz ebbe a rendszerbe regisztrációd során. Itt ugyanúgy jelölhetsz be ismerősöket, tölthetsz fel magadról képeket és módosíthatod az adatlapod is, mint más népszerű közösségi portálon.

Letöltés a honlapról
A honlapon lévő különböző anyagokat legegyszerűbben a nevükre való kattintással mentheted le a számítógépedre. Ne felejtsd el, hogy hova mentetted el az anyagot, hogy később is meg tudd nyitni.
Előfordulhat, hogy bizonyos tartalmakhoz, csak  regisztráció után férsz hozzá. Addig nem látod az adott letöltési kategóriában szereplő fájlokat.

Mit használjak letöltéshez?
A honlapról való letöltéshez ajánljuk a FlashGet nevű letöltés vezérlőt. A program magyar nyelven is megjelent, gyorsabban tölti le a fájlokat, tudja folytatni a megszakadt letöltéseket, ha a szerver túlterhelt, akkor addig próbálkozik, amíg be nem tud lépni, stb.

Meddig vannak fenn a letölthető anyagok a honlapon?
A multimádia szekción kívül minden anyag a felkerülésétől kezdve örökre fenn marad.

Nem tudom letölteni az anyagot/megnyitni az oldalt. Mit tegyek?
Ellenőrizd, hogy megfelelően próbálkoztál-e. Ha igen, akkor írj egy üzenetet az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre a probléma leírásával.

A letöltött audió fájlt nem tudom megnyitni. Mit tegyek?
Ellenőrizd, hogy a számítógépeden megvannak-e a szükséges lejátszóprogramok a zene hallgatáshoz. Az "mp3" és "wav" kiterjesztésü fájlokat a Winamp Playerrel, a "wma" kiterjesztésü fájlokat a Windows Media Playerrel, míg az "rm" és "ra" kiterjesztésü fájlokat a Real Playerrel tudod lejátszani.
Ha megvannak a szükséges lejátszóprogramok a számítógépeden, de az audió fájlt még mindig nem tudod lejátszani, akkor lejjebb ajánlunk rá programokat.

A letöltött videó fájlt nem tudom megnyitni, vagy, ha meg tudom nyitni, akkor nincsen kép/hang. Mit tegyek?
Ellenőrizd, hogy a számítógépeden megvannak-e a szükséges lejátszóprogramok a videók megtekintéséhez. Az "avi", "mpg", "mpeg" és "wmv" kiterjesztésű fájlokat a Windows Media Playerrel, az "rm" és "ra" kiterjesztésü fájlokat a Real Playerrel, míg a "mov" kiterjesztésű fájlokat a QuickTime Playerrel tudod lejátszani.
Ha megvannak a szükséges lejátszóprogramok a számítógépeden, de a videó fájlt még mindig nem tudod lejátszani, akkor videó codecre van szükséged.

Szeretnék leiratkozni a Hírlevélről. Mit tegyek?
A Hírlevél oldalon részletesen le van írva hogyan teheted ezt meg. Illetve minden levél alján szerepel egy link amivel leiratkozhatsz.

A Chaten is használhatom a honlapon lévő regisztrációmat?
Igen. Csak regisztrációval tudsz chat-elni, de ez a regisztráció nem jó a fórumhoz. Ezt a chat-et a weboldalon éred el a Chat menüpont alatt.
Ha nem nyílik meg a chat az új ablakban, akkor a böngésződben és/vagy firewall programodban engedélyezd a felugró (pop up) ablakokat.

Nem tudom használni a Chatet. Mit tegyek?

Ha nem nyílik meg a chat az új ablakban, akkor a böngésződben és/vagy firewall programodban engedélyezd a felugró (pop up) ablakokat.
Ha nem jelenik meg a chat tartalma, akkor le kell töltened a Java programot, innen: http://www.java.com/en/download/index.jsp . Ha ez sem segít, akkor engedélyezd a böngésződben a Java programok futását, illetve használd a Firefox böngészőt, amit innen tölthetsz le: http://www.mozilla.com
Fórum: Chat >>
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it vagy This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Segítség oldal: Gyalogló Súgó >>

Vannak Michael Jacksonnal kapcsolatos saját készítésü anyagaim. Felkerülhetnek a honlapra?
Természetesen! Várunk mindenkitől háttérképeket, rajzokat, fordításokat, stb. Ha szeretnéd a saját anyagaidat a honlapon viszontlátni, hogy azt minél több ember megismerhesse, akkor küldj egy e-mailt az This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it címre.

Felhasználási feltételek
A MichaelJackson.hu-n (továbbiakban honlapon), és a honlap alaján a Hírlevélben megjelenő hírek legális forrásokból származnak, a magyar fordítások a honlap tulajdonát képezik. A hírek felhasználása a következő feltételekhez van kötve: a hír mellett a honlapra mutató hivatkozás (http://www.michaeljackson.hu) elhelyezése, és a cikkek változatlan formában való leközlése. A honlap fenntartja a jogot arra, hogy a hírek felhasználását felülvizsgálja, és, mint azok tulajdonosa a felhasználást megtiltsa.
A honlapon megjelent anyagok másolása engedélyhez kötött. Engedély nélkül a honlapon megjelent anyagokat szigorúan tilos másolni!

Adatvédelem
A MichaelJackson.hu birtokában lévő személyes adatokat bizalmasan kezeljük, azokat harmadik félnek nem adjuk ki.

 

A honlap és annak szolgáltatásaihoz ajánlott programok:

Az oldalak 1024*768 illetve ennél nagyobb felbontásra, illetve Mozilla Firefox -ra lettek optimalizálva.

Az oldalak megtekintéséhez szükséged lesz a legújabb Flash Playerre, amit innen tölthetsz le: Macromedia Flash Player

FireFox (böngésző)
Adobe Acrobat Reader (szöveg megjelenítő)
Winamp Player (multimédia lejátszó)
Real Player (multimédia lejátszó)
QuickTime Player (multimédia lejátszó)
Windows Media Player (multimédia lejátszó)
Winzip (tömörítő)
Divx (videó codec)
Flash Get (letöltés menedzser)
Codecek (K-lite Codec Pack)

GYIK